64
64
64
64
64
64
64
64

skov motorsport promotions præsenterer nye forretningsmuligheder

 

Skov Motorsport Promotions hjælper nogle af Danmarks største talenter inden for motorsport med at udleve drømmen om en professionel karriere på internationalt topniveau.

Som SMP Business Partner kan du spille en hovedrolle i den mission ved at bidrage med det økonomiske skub, der er altafgørende for, at vores talenter lykkes i en af verdens hårdeste og mest prestigefyldte sportsgrene. Samtidig støtter du op om vores vision om at blive den førende partner i Danmark inden for professionel sponsorarbejde, rådgivning og promovering af Danmarks største motorsportstalenter.

Kom helt tæt på
Ud over eksponeringen og de eksklusive events og VIP arrangementer, der naturligvis medfølger i et sponsorat, tilbyder Skov Motorsport Promotions vores Business Partnere at blive en del af et stærkt og helt exceptionelt forretningsnetværk, hvor forretning, talentudvikling og oplevelser i særklasse går op i en højere enhed.

Med deltagelse i arrangementer som "Djævleræs" og "Racerkører for en dag", kommer du helt tæt på den verden, som de fleste kun kan drømme om at være tilskuere til. 

Kontakt os HER for nærmere information

   

undefined