64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 20. August 2013

Der blev sagt mange pæne ord

Tredje netværksmøde i SMP Business Club blev en kammeratlig affære, da Flemming Damgaard opfordrede til at anbefale sine forbindelser til hinanden.

Der blev også kørt lidt gokart og spist en enkelt bøf… Der er ingen tvivl om at det bedste salg er det, dine kunder laver for dig. Da Flemming tog ordet og førte medlemmerne igennem anbefalingens kunst, blev der efterfølgende anbefalet, rost og anprist i stor stil. Flere medlemmer var næsten forlegne over de pæne ord, der blev sat på deres person og forretning.

Kurt Harries Andersen fra Phoquz gav et oplæg om alt det, vi ikke siger - men viser. Blandt andet fortalte han hvad forskellige typer håndtryk kan signalere. Et interessant oplæg, som bestemt også gav stof til eftertanke for flere tilstedeværende.

Ole Skov præsenterede det nyeste skud på stammen i Skov Motorsport Promotions: Frederik Vesti, der allerede i en alder af bare 11 år ser ud til at blive et af de helt store navne i motorsportens verden. Frederik fortalte kort om sig selv og sin karriere indtil nu, og på trods af sin unge alder leverede han varen på formidabel vis. Der er ingen tvivl om at det bliver spændende at følge Frederik i de kommende år.

Der skulle naturligvis også køres gokart. Med 24 karts på banen var der bestemt lagt op til race for alle pengene. Efter en hård og tumult-agtig start blev der kæmpet hårdt på Racehall's nye banelayout. Flertallet, hvis ikke alle kørere, var imponerede over den nye bane, som gav gode muligheder for overhalinger, hvis man ellers kørte de rigtige linjer. Vinder blev Lasse Rolighed foran Peter Vesti og Michael Bergmann.

Efterfølgende serverede The Diner sidste nye påfund fra menukortet - amerikanske steaks med bagt kartoffel, coleslaw og majs. Maden og servicen var som altid i top, og den efterfølgende dessert sørgede for at ingen gik sultne i seng.

Næste - og årets sidste - netværksmøde i SMP Business Club afholdes den 22. oktober i Racehall. Der forventes en hård, men fair kamp på banen, og nogle gode timer med netværk og hyggeligt samvær.