64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 24. October 2013

Jagerfly og afslutningsræs

SMP Business Club's fjerde og sidste netværksmøde i 2013 var fyldt med højteknologi og værdifuld networking.

Tirsdag eftermiddag blev indledt med en lille times fortælling om den djurslandske virksomhed Terma, som er leverandør af højteknologiske komponenter til kampflyet F-35 blandt mange andre spændende projekter. Der var rig mulighed for at blive klogere på de omfattende processer og meget snævre tolerancer, som der arbejdes med på Jyllands næse.

Der var også et mesterskab som skulle afsluttes på Racehall's gokartbane, som havde skiftet banelayout siden sidste besøg fra SMP. Der var tætte kampe om placeringerne flere steder i feltet igennem hele løbet - og deltagerne var næsten upåvirkede af de to gridgirls som inden løbet bar skilte med "SMP Business Club - Final Race" ned igennem startgridden… Vinder af mesterskabet blev Lasse Rolighed fra Solitwork foran Michael Bergmann fra AKAPRINT og Kim Gripping fra Zétera.

Efter en forsmag på The Diner's julefrokostmenu - der, som altid, var ganske velsmagende og i rigelige mængder - var det tid til endnu en gang effektiv networking med Flemming Damgaard ved roret. I dagens anledning havde PAP emballage & display leveret en håndfuld papborde med påtrykte spørgsmål til networking-grupperne, og der blev fortalt om succeser, delt visitkort og skabt nye relationer i ét væk.

For at fejre et godt første år i SMP Business Club afholdes der julefrokost i Racehall den 21. november kl. 14.30 til 21.00. Denne gang bliver gokarten skiftet ud med ski hos SkiArena ved siden af Racehall. Det koster 495,- per person excl. moms. Tilmelding til Ole Skov senest 1. november.

Tak for et godt år. Det har været et spændende og lærerigt første år med SMP Business Club, og der er allerede lagt i ovnen til et endnu bedre 2014. Tak til alle jer, der har bakket op fra starten, og ikke mindst for alle skulderklap, ideer og gode forslag.