64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 26. November 2013

Julefrokost

Medlemmer fra SMP Business Club rundede årets erhvervsnetværk af med en hyggelig og actionfyldt julefrokost i SkiArena og The Diner.

Året igennem har medlemmerne haft rig mulighed for at dyste med fire hjul under sig og en stabil sikkerhedsramme rundt om Racehall's gokarter. Denne gang var det tid at prøve kræfter med et nyt tiltag; SkiArena, som har til huse under samme tag som Racehall selv.

Det viste sig hurtigt, at ikke alle medlemmer var lige så hurtige og talentfulde på ski, som på gokartbanen. Uden at nævne navne kan det siges at de markedsføringsvante deltagere nok har det bedst med asfalt under sig…

Det blev til et par underholdende timer i SkiArena før julefrokost og uformelt netværk var på dagsordenen på førstesalen hos The Diner, der serverede deres julemenu for sultne deltagere. Maden var som altid velsmagende og i rigelige mængder, og undervejs blev der også budt på både øl og vin fra samlingen.

Efter nogle gode timer i hyggeligt selskab sluttede den officielle del af julefrokosten, og en stor del af selskabet fortsatte aftenen i Aarhus' natteliv i højt humør.