64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 17. April 2013

Netværk i overhalingsbanen

En god eftermiddag og aften i motorsportens tegn er veloverstået, og der kan ses tilbage på gode oplevelser med networking og gokart-race.

Efter et godt oplæg og med god hjælp fra Flemming Damgaard blev der fundet nye relationer, og så gik det ellers løs på Racehall's asfalt. Racertalentet Morten Dons gav de indledende instruktioner, og efterfølgende startede han symbolsk bagerst i feltet - kun for at køre over målstregen som vinder. Bag ham kørte Lasse Rolighed Petersen ind på andenpladsen med Ole Skov på tredjepladsen. Da hverken Morten Dons eller Ole Skov tæller med i den samlede stilling, blev Top 3 som følger: 1. Lasse Rolighed Petersen, KPMG 2. Michael Bergmann, Akaprint 3. Kim Gripping, Zétera.

Da den værste sved var forsvundet fra panden og duellerne afdiskuteret, blev der serveret en lækker buffet fra The Diner. Morten Dons afsluttede aftenen med et oplæg om at være racerkører og om sit arbejde mod en professionel motorsportskarriere.

Hvis nogen var i tvivl, ved de nu hvor hårdt arbejde det er at skabe en karriere i motorsportsverdenen! Der er kun tilbage at sige mange tak for den store opbakning til SMP Business Club og vores første event. De første aftaler blandt netværksdeltagere er allerede lavet, og der blev udvekslet visitkort på kryds og tværs.