64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 20. August 2014

Advisory Boards og SMP i Formel 1?

Om SMP kommer i F1 vil tiden vise - men chancen er der nu!

Tirsdag præsenterede Ole Skov sit nyeste talent, Formel Ford-køreren Jan Jønck. Potentialet er der, og ikke mindst viljen. Det 16-årige talent spås en stor fremtid i international motorsport, og Skov Motorsport Promotions arbejder sammen med Jønck på at sikre et økonomisk grundlag for fremtiden.

Efter præsentationen af det nye talent tog Mikkel T. Jørgenen fra Hulgaard Advokater ordet og fortalte om 'Advisory Boards' - uformelle bestyrelser. Flere i netværket havde allerede stiftet bekendtskab med begrebet, mens andre fik inspiration til selv at se nærmere på det.

Onsdag kunne Morten Dons give en opdatering på sin sæson i British GT, hvor der stadigvæk er chance for en topplacering i mesterskabet, og hvordan fremtiden ser ud.

Gokartrace var der også plads til - det er en ufravigelig del af SMP Business Club - og selvom Jan Jønck startede bagerst i feltet, arbejdede han sig roligt og sikkert op igennem feltet og vandt tirsdagens løb.

Onsdag var Morten Dons den dominerende kører, skarpt forfulgt af Ole Skov.

The Diner diskede vanen tro op med det bedste fra køkkenet. Denne gang fik gæsterne en eksklusiv forsmag på julemenuen, og uden at røbe for meget er det noget med barbecue, fisk og utroligt lækkert kød.

Det efterfølgende netværk ved Flemming Damgaard tog udgangspunkt i snakken om advisory boards og gav nogle interessante og inspirerende snakke på tværs af brancher, områder og erfaringer.