64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 15. May 2014

Et klodset netværk

SMP Business Club’s Gruppe 2 satte dækmærker i Racehall og dannede nye relationer, da de onsdag eftermiddag mødtes til netværk og leg med LEGO.

Med underviser og coach, Jesper Volk, som styrmand, fik deltagerne et indblik i ét af de mange værktøjer, som Volk Education anvender for at styrke og udvikle medarbejderne for sine kunder. Værktøjet er klodset og findes i mange farver - og så hedder det LEGO. Hvilken gruppe kunne bygge det højeste, stabile tårn på tre minutter? Der var flere regler som skulle overholdes, og første gang var kvaliteten svingende. Med få gode råd fra Jesper Volk kunne alle fire grupper lave markante forbedringer af deres byggerier i anden runde. Med en tydelig, fælles målsætning, kan mange gode målsætninger opfyldes.

Der var også tid til endnu en afdeling af gokart-mesterskabet på Europas største indendørs gokartbane. Som altid var kampen hård i hele feltet, men Kim Gripping (Gripping Media) kunne denne gang tage en sejr foran Henrik Kristensen (Lyskoncept) og Peter Skjødt-Jakobsen (Racehall).

The Diner sørgede endnu en gang for at deltagerne ikke gik sultne tilbage til mødelokalet. Denne gang blev der serveret et udvalg af restaurantens burgere, og de blev med stort velbehag indtaget.

Flemming Damgaard fik sparket godt gang i netværksdelen af arrangementet, og det var de færreste deltagere, der ikke kom hjem med nye møder i kalenderen.