64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 29. April 2014

Grus, sved og grin

De tre ord opsummerer meget godt tirsdagens event, hvor Skov Motorsport Promotions arrangerede Funrace og gokart på Løvelbanen.

I alt 28 deltagere var mødt op til en actionpræget og solbeskinnet tirsdag. Fra morgenstunden blev deltagerne introduceret til Løvelbanen, regler - de få, der nu var - og funktioner på de “flotte og velkørende racerbiler”, der var stillet til rådighed. Flotte og velkørende var nok så meget sagt - men til gengæld var der nok af dem.

Efter en hurtig lodtrækning var kørerne fordelt på 14 hold, og racet kunne begynde. I små heats med 4 eller 5 biler ad gangen var der fyldt med action, buler og udskridninger. Grinene var store, når en bil pludselig vendte forkert, eller hvis de opstillede dunke, som fungerede som chikaner, fik sig en flyvetur efter at være blevet ramt af en bil på afveje.

Der blev ikke lagt fingre imellem på banen, og et par biler måtte da også have den sidste olie efter en hård kamp på banen - men grinene udenfor banen overdøvede ethvert strejf af misfornøjethed.

Frokosten var holdt simpel og passende for et event som Funrace; en pølsevogn ankom og sørgede for at servere hotdogs og ristede pølser med brød. Og godt med væske til at skylle banens støv ned med.

Efter Funrace-delen var overstået, stod programmet på halvanden times gokart-Le Mans på banens gokartafsnit. Det var tydeligt at flere af deltagerne var kommet i godt humør efter formiddagens lettere ufine kørsel, så der blev kørt tæt og hurtigt race i de 90 minutter.

At dømme ud fra ansigtsudtrykkene og tilkendegivelserne fra deltagerne, bliver det ikke sidste gang at Skov Motorsport Promotions inviterer til et Funrace-event på Løvelbanen.