64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 19. March 2014

Kickoff på Racernetværket

SMP Business Club’s Gruppe 1 mødtes tirsdag eftermiddag til årets første netværksevent i Racehall og The Diner.

Gensynets glæde var stort for de tilbagevendende medlemmer, og der var gode oplevelser i vente for de nye ansigter.Traditionen tro bød Ole Skov velkommen til arrangementet og fortalte om, hvad vinteren var gået med i Skov Motorsport Promotions.

Herefter var netværksfacilitator Flemming Damgaard tilbage på banen med et indlæg om målsætning - hvad er egentlig målet med at bruge fire eftermiddage og aftener i et netværk?

Dagens adrenalinfyldte indslag var, vanen tro, 30 minutters gokart-race på Racehalls imponerende indendørsbane. Her blev kæmpet bravt i hele feltet, men Michael Bergmann (AKA Print) stak af og tog en sikker sejr foran Kim Gripping (Gripping Media) og Niels Foged (Konica Minolta).

Skulle nogen have haft en tro på, at der gemte sig en mini-Magnussen i maven efter løbet, blev det dementeret i en fart. Ét af Skov Motorsport Promotions tilknyttede motorsportstalenter, Frederik Vesti, kørte en række opvisningsomgange på gokartbanen med sin egen konkurrence-gokart. Det gik noget stærkere end de udlejningskarts, der netop var ved at køle ned - og det var noget som affødte respekt fra tilskuerne.

Efter et godt og nærende måltid i The Diner, blev der netværket for fuld fart. Flemming Damgaard ville se aftaler om møder mellem medlemmerne - og det blev der aftalt. Der var ikke ét medlem, som kom hjem uden et par møder i kalenderen. Alt i alt endnu et godt arrangement, takket være engagerede og entusiastiske netværkere.