64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 3. April 2014

Motorsport i Radion

Borgere og billister i Aarhus-området kan i disse uger høre radiospots fra Skov Motorsport Promotions.

Både virksomhedens unikke erhvervsnetværk og netværksbaserede events på FDM Jyllandsringen og Løvelbanen får eksponering i et forsøg på at skabe mere interesse for at binde sport og forretning sammen.

Håndbold og fodbold har det noget lettere end motorsport, når snakken falder på at finde virksomheder med interesse for at støtte sporten. Det håber jeg at vi kan lave om på ved at vise hvor meget, motorsport rent faktisk kan bruges til i forbindelse med kundepleje, medarbejderoplevelser og teambuilding.

Indehaver af Skov Motorsport Promotions, Ole Skov, har siden 2012 arbejdet på at etablere et motorsportsbaseret forretningsnetværk med base i Aarhus. I år eksisterer der to netværksgrupper, som fire gange i løbet af året samles for at bruge en aften på gokart, spændende oplæg og effektive netværksaktiviteter i Racehall og The Diner. - Mit langsigtede mål er at åbne virksomhedernes øjne for, at motorsport er en helt enestående markedsføringsplatform.

Tiden er løbet fra klistermærket på siden af racerbilen, og der skal tænkes i andre baner for at få de attraktive sponsorater - den del har vi styr på, og jeg kan se at det har effekt. Både for virksomhederne og for de kørere, der tilbyder noget ekstra og anderledes. Radioreklamerne for Skov Motorsport Promotions kan høres på Radio Go!FM. SkovMotorsport.com