64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 16. April 2014

Nicki Thim debuterer på Le Mans

  1. Der bliver hele 4 danske kørere i Young Driver AMR bilen i 2014.

Det er nu endelig faldet på plads at Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim forsætter deres samarbejde i bilen, mens den nye og fjerde kører i bilen bliver David Heinemeier Hansson. Der blev genvalg til Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim da kørerkonstellationen skulle sammensættes hos Young Driver - AMR til 2014 sæsonen. Der blev desuden plads til David Heinemeier Hansson der i 2013 kørte for OAK Racing i LMP2 klassen.

Det bliver lidt af en super-reserve teamet får i bilen.For det er sådan at Nicki Thiim desværre ikke kan deltage i alle løb, fordi han har bundne opgaver andetsteds. Når Nicki Thiim ikke er med, så bliver det David Heinemeier Hansson der tager over. Nicki Thiim er med i bilen i åbningsløbet på Silverstone og på Le Mans til 24 timers løbet. Det ligger helt fast.

Resten af sæsonen for Nicki Thiim hos Young Driver - AMR teamet ligger ikke helt på plads endnu.Kørerne er på plads, og bilen er i øjeblikket i gang med at blive opgraderet sådan er fuldt ud klar til åbningsløbet på Silverstone om små 2 mdr.

Inden sæsonen går i gang, skal bilen testes og det vil ske på Portimao banen i Portugal. Dernæst følger den officielle pre-season test for FIA-WEC deltagerne. Denne test køres på Paul Ricard banen i Frankrig der har adskillige layouts at kunne tilbyde.