64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 14. May 2014

Race, netværk og... "hvorfor?"

SMP Business Club er nået til anden runde af årets netværksevents i samarbejde med Racehall og The Diner. Tirsdag tog Gruppe 1 fat på endnu en omgang effektivt netværk med gode oplevelser tilknyttet.

Erhvervs- og stresscoach Karin Holst gav et oplæg baseret på Simon Sinek’s “Start with Why”. En sund metode til at opnå en sund virksomhed og endda også en sundere hverdag er, ifølge Karin, at starte med at definere hvorfor, vi gør som vi gør. I løbet af den 45 minutter lange seance blev der snakket og diskuteret lystigt blandt deltagerne, og der var flere som fik stof til eftertanke.

Et godt netværksarrangement indeholder et godt racerløb på Racehall’s forrygende indendørs gokartbane. Det var ingen undtagelse denne gang, hvor der som vanligt blev givet fuld gas på banen. Niveauet blandt Skov Motorsport Promotions’ netværksdeltagere er højt, så der blev kørt om placeringerne i hele feltet. Vinder blev Michael Bergmann (AKAprint) foran Niels Foged (Konica Minolta Business Solutions) og Peter Skjødt-Jakobsen (Racehall).

Efter et solidt og velsmagende måltid i The Diner var det tid til at finde visitkortene frem og gøre klar til effektivt networking med Flemming Damgaard bag rattet. Denne gang blev der i grupper snakket om deltagernes forskellige måder at vedligeholde forholdet til deres kunder, og der var stor forskel fra virksomhed til virksomhed. Der blev netværket entusiastisk hele arrangementet igennem, og igen blev der booket nye møder blandt deltagerne - endnu et veloverstået netværksarrangement!