64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 31. January 2015

Jan Jønck hædret af Aarhus Automobil Sport

Aarhus Automobil Sport har netop afholdt sin årlige klubfest, og traditionen tro benyttede man lejligheden til at hylde den forgangne sæsons klubmestre. Jan blev hædret for sin flotte 2014 sæson i Formel Ford; en sæson der som bekendt bød på masser af podieplaceringer og en samlet 2. plads i DM.

Festen løb af stablen lørdag d. 31. januar i restauranten på Jyllandsringen, hvor Aarhus Automobil Sport havde samlet ca. 100 personer med tilknytning til klubben. Der var både kørere, kærester, ægtefæller og forældre til stede, men også en del af de mange frivillige hjælpere, som spiller en vital rolle for ethvert motorsportsarrangement på dansk grund.

Desværre kunne Jan ikke selv tage del i festlighederne, da han den pågældende dag fortsat var i Malaga for at tage del i RS Competitions træningslejr, hvor han fungerer som datalogger og testkører. I hans sted var undertegnede sammen med Jans forældre mødt op for at modtage klubbens hyldest og det fine krus, som følger med.

Det blev en festlig aften med masser af underholdende information, videoklip og fotos fra de mange forskellige motorsportsklasser, som klubbens medlemmer er repræsenteret i. Indledningsvis blev der uddelt krus til de klubmestre, som ikke var til stede, og som heller ikke var repræsenteret ved familiemedlemmer. Herefter gik man over til den mere formelle kåring, hvor hver enkelt mester blev hyldet med videoklip, fotos, præmieoverrækkelse og interview. Undertegnede modtog præmien på Jans vegne og fik i løbet af interviewet fortalt de fremmødte om både Jans succesfulde sæson i Formel Ford og om den forestående sæson i Formel 4.

Jans succes blev mødt med klapsalver, og Aarhus Automobil Sport benyttede lejligheden til at ønske ham al mulig held og lykke i 2015.

I løbet af aftenen var klubben vært for dejlig mad og drikkevarer, og der blev fortalt mange underholdende og givetvis mere eller mindre sandfærdige historier fra den forgangne sæson.

Jan og hans support team vil gerne sige klubben tak for en hyggelig aften i godt selskab. Vi håber, at vi må komme igen i 2016.