64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 16. April 2015

Kontakter, knubs & kolbøtter...

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt set Djævleræs på TV2 Zulu, og det går sjældent stille af sig. Torsdag d. 16. april fik medlemmerne af Skov Motorsport Promo-tions erhvervsnetværk selv lov at slippe den indre fartdjævel løs på Søholmbanen i Kolding, og det blev en både underholdende og mindeværdig dag.

Arrangementet startede kl. 9.00, hvor der stod rundstykker og friskbrygget kaffe parat. Ole bød velkommen og udtrykte sin glæde over det store fremmøde, men han overlod hurtigt ordet til Ejnar Houborg Jepsen fra Kolding Race Event. Mens morgenmaden blev indtaget, sørgede Ejnar for en grundig instruktion i banen, bilerne og sikkerheden. Søholmbanen er 925 meter lang og består af et miks af jordbane og beton, og Ejnar lovede deltagerne masser af udfordringer bag rattet af de sorte Opel Astra.

Programmet startede med en enkelt kvalifikationsomgang til hver kører, og disse tider dannede grundlag for sammensætningen af makkerpar. Herefter gik det over stok og sten dagen igennem, hvor alle kom bag rattet over 3 x 3 omgange. Der blev virkelig gået til stålet, og banen var i sandhed en stor udfordring, som ikke blev mindre af vejrgudernes indblanding; kraftig blæst og en meget tør jordbane gav masser af støv, som til tider gjorde udsynet meget begrænset. Der blev skubbet og mast og kørt rigtig tæt, og ved 2 lejligheder lykkedes det endda at vælte en af bilerne rundt på taget. Selvom det ved flere lejligheder så ganske dramatisk ud, var det imidlertid kun chaufførernes stolthed, der led skade.

Dagens 18 heats blev afbrudt af en frokostpause, hvor Verdens mest berejste pølsevogn serverede lækre hotdogs ad libitum. Under frokosten og i pauserne mellem heatene blev tiden brugt flittigt, ikke kun på at diskutere konkurrenternes indsats på banen, men også på at pleje og udvikle de værdifulde relationer, som alle netværksaktiviteter sigter mod. Som altid var der masser af sjove, brugbare og nyttige input fra gruppernes medlemmer, som omkring kl. 16 kunne samles for at hylde dagens vindere.

Dagens 1. plads gik til Rasmus Priess, Priess El-Service, og Henrik Ravntoft Kristensen, Lyskoncept, mens 2. pladsen tilhørte Brian Madsen, BSM Reklame, og Christian Mørch Ravn, Lyskoncept. Det nederste trin på podiet blev indtaget af Steen V. Meyener og Jakob Byskov, Arne Elkjær A/S.

Således sluttede en rigtig underholdende dag fyldt med action, og mon ikke mange af gruppens medlemmer gerne skriver under på, at Djævleræs er stærkt vanedannende?