64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 11. June 2015

Mini Le Mans på FDM Jyllandsringen

Der var dømt race for alle pengene hele torsdag, da Skov Motorsport Promotions i samarbejde med Racerkører Morten Dons og FDM Motorsports Event inviterede vores erhvervsmedlemmer til Mini Le Mans på FDM Jyllandsringen.

35 spændte og forventningsfulde erhvervsfolk var mødt op til et af årets højdepunkter i SMP Business Network. Ole Skov åbnede arrangementet med at byde velkommen, hvorefter deltagerne fik kyndig vejledning i sikkerhed, banegennemgang og kørsel i de potente VW Scirocco Racere som deltagerne skulle prøve kræfter med dagen igennem.

Herefter blev der inddelt 7 hold med 5 deltagere på hver, og kort tid efter var de første biler på banen. Formiddagens træning blev brugt til at lære de 240HK stærke racere at kende, og der blev øvet kørerskifte, og studeret tider lige som i et rigtig racerløb.

Efter en god frokostbuffet nærmede tiden sig med hastige skridt dagens 1½ times Mini Le Mans, som startede med en super-pole konkurrence, hvor alle deltagere fik 4 omgange til at sætte en tid, som gav startplacering til dagens løb.

Herefter fulgte 90 minutters intens race, hvor deltagerne levede sig fuldt ind i det, at være racerkører for en dag. Der blev gået til stålet på banen med masser af overhalinger og tophastigheder på over 180 km/t. I pitten blev der samarbejdet om at vinde tid til konkurrenterne under de obligatoriske pitstop med kørerskifte.

Efter dagens race blev de tre bedst placerede teams præmieret, og vinderholdet fik sprøjtet med champagne, næsten på niveau med det som vi ser på TV. Og dog, det kræver vist nogle flere sejrer.

Vinderholdet bestod af Michael Bergmann - AKAPRINT, Brian Madsen - BSM Reklame, Michael Nøhr, Poul Lyngholm - PensionsGruppen og Henrik Christiansen - HC Transport. 2. pladsen gik til Team Lyskoncept bestående af Henrik Ravntoft Kristensen, Nicolai Bilde, Hans Skjerring, Henrik Toft og Christian Mørch Ravn. Sidste trin på podiet blev besat af Jesper Smed - Contrazt, Flemming Skov - Café Midtpunktet, Dan Knudsen - 71 Media, Trine Vendelboe Juul - a2be kommunikation og Lars Sørensen - Angelo Køleteknik.

Jo, der blev dagen igennem givet fuld gas og selvom flere undervejs fandt deres grænser, var der stor ros til alle kørere efter dagens kørsel.

Hvis man fik en fornemmelse af, at man var den nye Lewis Hamilton eller Kevin Magnussen, så fik Racerkører Morten Dons en på andre tanker. Morten kørte masser af passagerture dagen igennem i en Peugeot Spider, hvor deltagerne fik et noget andet billede af svinghastigheder, bremsepunkter og Jyllandsringens ideallinjer.

Dagens netværksevent var en stor succes, hvis man skal dømme ud fra de mange glade ansigter, som prægede arrangementet hele dagen. Tak for jeres opbakning og rigtig god sommer til alle, på glædelig gensyn efter sommerferien.

Der var et indslag fra dagens begivenhed i TV2 Østjylland her til middag og der er lagt følgende op på TV2 Østjyllands hjemmeside http://www.tv2oj.dk/artikel/260416:Silkeborg--Le-Mans-race-for-erhvervsfolk

Godt at se vores aktiviteter også har mediernes interesse.