64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 25. February 2015

Netværksaktiviteter i imponerende omgivelser

Tirsdag d. 24. februar oprandt dagen for årets første netværkstræf i SMP Business Network, og selvom det ikke altid er nemt at imponere sine gæster, så havde mange svært ved at skjule deres åbenlyse beundring for de smukke rammer om mødet; Strøjer samlingen ved Assens rummer en sand perlerække af smukke og klassiske biler fra de største og mest prominente bilproducenter i verden. De smukke biler præsenteres i en arkitektonisk flot og markant bygning, som blot gør oplevelsen endnu mere imponerende.

Ole indledte selv aftenen med at byde velkommen og give en kort præsentation af SMP og de 3 talenter, som herefter selv fik lov at indtage scenen. Morten Dons kunne med stolthed præsentere sine planer for 2015, hvor han skal deltage i den europæiske Le Mans serie i en LMP3-racer. 2015 sæsonen kan således blive et vigtigt skridt mod Mortens mål om deltagelse i Le Mans i 2017. Herefter gik Jan Jønck på scenen, og også han kunne med begejstring fortælle om den kommende sæson, hvor den for Jans vedkommende står på deltagelse i det tyske Formel 4 mesterskab. Slutteligt var der afsat taletid til Frederik Vesti, men da han var forhindret i at være tilstede, blev det Oles lod at præsentere ham. Frederik skal i den kommende sæson prøve kræfter med de store drenge i gokart, hvor han har skrevet kontrakt med Energy Corse og skal køre både EM og VM.

undefined

Herefter var det blevet tid til at komme op at stå og komme rundt og se på de mange spændende biler. Vi blev taget i hånden af Søren Ditlev Jensen fra Strøjer Samlingen, som guidede os rundt i lokalerne på en levende og humoristisk måde og med små anekdoter om udvalgte biler. Samlingen byder på en utrolig imponerende mængde sportsvogne og klassiske limousiner fra producenter som Aston Martin, Bentley, Ferrari og Lamborghini og er absolut et besøg værd.

undefined

Efter en spændende rundvisning meldte sulten sig efterhånden, og der blev disket op med dejlig, højt belagt smørrebrød. Snakken gik lystigt over bordene, og det var tydeligt, at de mange spændende biler havde gjort indtryk.

De afsluttende netværksaktiviteter tog udgangspunkt i selve det at spørge ind til hinandens virksomheder, og afsøge mulighederne for at gøre brug af hinanden. Sædvanen tro var denne del af aftenen lagt i hænderne på Flemming Damgaard, og da han efter en kort præsentationsrunde slap gæsterne fri til at opsøge hinanden på gulvet, blev der talt livligt på kryds og tværs. Der blev udvekslet visitkort og aftalt telefonmøder, og der herskede en rigtig god stemning i lokalet.

undefined

Brian Madsen, BSM Reklame udtaler: " Som altid et godt arrangement hos Skov Motorsport Promotions' erhvervsnetværk! Det var et spændende indlæg hos Strøjer Samlingen i nogle fantastiske rammer, og fedt at høre kørernes planer for 2015, det bliver stort. Også et godt tiltag at vi denne gang mødes på tværs af de andre netværksgrupper!