64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 14. April 2015

Netværksevent med fokus på visuelle indtryk og problemløsning i grupper

Tirsdag d. 14. april var det igen blevet tid til, at Racehall Gruppen skulle samles. Mødetidspunktet var sat til kl. 15.30, og vanen tro var der en god stemning lige fra første færd. Der gik ikke længe, før snakken begyndte at gå på kryds og tværs, og forventningerne til dagens begivenheder blev drøftet.

Ole åbnede mødet med at byde velkommen, og han kunne med glæde præsentere et par nye ansigter rundt om bordet. Efter en kort opdatering på, hvad der er sket siden det seneste netværksmøde, overlod Ole gulvet til Jeppe Schjøtz fra hypnose.dk
Jeppe arbejder med hypnose og NLP, og ved hjælp af nogle simple øvelser og visuelle indtryk gav Jeppe et spændende og inspirerende indblik i, hvorledes vi selv kan træne vores hukommelse og blive bedre til at bearbejde og bruge de indtryk, som vi modtager fra omverdenen. Ved at tænke i billeder og associere dem til noget velkendt kan vi gøre mange ting nemmere for os selv og blive bedre til at huske både navne og ansigter på de mennesker, vi bliver præsenteret for.     

Efter dette lærerige indlæg fra Jeppe var det blevet tid til at trække i køredragterne og sætte sig bag rattet på Racehalls gokarts. Som altid blev der gået til stålet og kæmpet om hver eneste meter, og smilene var brede, da hjelmene igen blev taget af en god halv time senere.

Dagens vinder blev Michael Bergmann fra AKAPRINT A/S, mens Henrik Kristensen fra Lyskoncept Aps og Niels Foged fra Konica Minolta tog sig af hhv. 2. og 3. pladsen.

Efter præmieoverrækkelsen var det blevet tid til at sætte sig til bords i The Diner, som vanen tro diskede op med dejlig mad og drikke, mens snakken gik over bordene.

Tilbage i mødelokalet var det blevet tid til en update på den aktuelle situation for SMPs 3 profiler. Ole kunne fortælle, at både Morten Dons og Frederik Vesti har haft lidt tekniske udfordringer i starten af sæsonen, men at der trods alt er lyspunkter for dem begge. Jan Jønck var selv til stede, og han fortalte med stor indlevelse om sin kommende sæson i det tyske Formel 4 mesterskab, hvor han bl.a. skal op imod Michael Schumachers søn, Mick.

Herefter blev scenen overladt til Flemming Damgaard, som havde lagt et program til rette for resten af aftenen. Efter en ”Hvem er hvem” rundt om bordet blev der givet mulighed for at aftale møder på tværs af lokalet, inden vi tog fat på aftenens tema: ”Emmas dilemma”. 4 af aftenens deltagere havde på forhånd forberedt en aktuel problemstilling, som nu blev præsenteret og diskuteret i mindre grupper. Ideen med denne øvelse var at udnytte fordelene ved at være en del af en gruppe og på den få nogle anderledes vinkler og tilgange til at angribe det aktuelle dilemma.
Da de aktuelle problemstillinger afslutningsvis blev drøftet i plenum, var der stor tilfredshed at spore hos de 4 ”frivillige”, som alle mente at have fået særdeles brugbare input og indgangsvinkler at arbejde videre med. En god og udbytterig øvelse at afslutte netværksdelen med.

Ole sluttede aftenen af med at takke for det flotte fremmøde og minde om de 2 næste events: Netværksmøde i Racehall d. 2. juni og ”Racerkører for en dag” på Jyllandsringen d. 11. juni.