64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 30. March 2015

Oprejsning til Frederik Vesti

I den forgangne weekend blev det prestigefyldte gokart løb om Margutti trofæet afviklet på South Garda banen i Norditalien.

Der var stort fremmøde blandt de danske gokart talenter, heriblandt den regerende Danmarksmester i KF Junior klassen, Frederik Vesti som i år kører for Energy Corse, som yngste danske fabrikskører nogen sinde.

Efter en noget problematisk sæsonstart, som har budt på både op- og nedture, var der endelig lidt oprejsning til 13 årige Frederik Vesti. Efter en tidtagning som nr. 29, godt 4/10 efter hurtigste mand, kørte Frederik sig flot op gennem feltet hen over weekenden, hvor han blev nr. 13 og nr. 9 i de to indledende heat, hvilket gav en startplacering som nr. 12 i prefinalen. Også her kæmpede Frederik en god kamp, og kørte i mål på en flot 8. plads, som var startplaceringen i den afgørende finale.

I finalen fik Frederik en god start og gav konkurrenterne kamp til stregen i den forreste ende af feltet. Der blev byttet pladser over de 20 omgange, og midt i heatet fik Frederik rigtig god fart i karten. Han kunne med flot kørsel avancere til en velfortjent 6. plads og var helt oppe bag de forreste i feltet, da han fik det ternede flag som afslutning på en god weekend.

Næste løb for Frederik Vesti finder sted på La Conca banen i Syditalien den 9. - 12. april, hvor Frederik viste gode takter ved sæsonpræmieren tidligere på året.