64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 31. August 2015

Vesti vinder Dansk Super Kart i Grindsted

I den forgange weekend deltog den unge Frederik Vesti, ved 9 og 10 afdeling af Dansk Super Kart med stor succes. Frederik og teamet valgte endnu engang at tage et afbræk fra den ellers travle internationale kalender for at deltage ved DSK løbet i Grindsted. Frederik kørte løbet for TK-Racing.

Lørdagens afdeling bød på flot og tæt race, imellem Frederik og endnu en international kører, Noah Watt. Frederik var 2’er i tidtagningen, hvorefter han vandt det ene indledende heat og blev 2’er i det andet. Finalen blev startet fra 2. startposition, og en dårlig start på yderbanen gjorde at Frederik et kort stykke tid var nede og vende som 5’er. Men efter flot og klog kørsel, kørte Frederik sig frem til flot 2. plads.

Søndagens afdeling skulle endnu engang vise sig at blive en tæt duel imellem de to. Frederik vandt tidtagningen, og kunne derfor starte sine to indlede heats fra forreste startposition. I det første heat blev Frederik 2’er, hvorefter han vandt det andet, hvilket gav pole-position til finalen. I finalen stak Frederik af fra resten af feltet, og vandt med næsten 2 sekunder ned til nummer 2.

Frederik blev sammenlagt vinder set over hele weekenden, og fører nu serien med 32 point. På grund af testdage med fabriksteamet frem imod VM, har Frederik ikke mulighed for at deltage ved sidste afdeling af DSK i Roskilde.  

En stor tak til TK-Racing og Energy Corse.    

Næste gang Frederik skal i aktion er når der skal testes frem imod VM, på den syd-italienske bane LaConca. Testen forgår i uge 38 og VM køres i uge 39. Her vil Frederik igen være at finde hos Energys fabriksteam.