64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 1. September 2016

Frederik Vesti sigter efter en samlet 3. plads

Efter sidste weekends løb på Jyllandsringen, er der nu lagt op til en dramatisk weekend i Padborg, hvor alt kan ske! Det skal bare helst ske på den rigtige måde for Frederik Vesti. Efter weekendens tre løb på Jyllandsringen er Frederik samlet nr. 3 med kun 5 points forskel til den nærmeste konkurrent. Og 44 point op til 2. pladsen. Der er samlet 125 point at køre om endnu, så meget kan stadig nå at ske.

I den kommende weekend kæmpes der om et max på 50 point, og selvom Frederik skulle snuppe dem, og den nærmeste konkurrent ikke får point, så vil det stadig ikke være nok til at sikre sig den samlede 3. plads, teoretisk set. Det betyder at der ikke er plads til at slappe af på nogen måde, og det har Frederik så absolut heller ikke tænkt sig at gøre. 

“Jeg har stadig en teoretisk mulighed for at blive nr. 2 i mesterskabet, og hvis jeg går efter det, vil det jo samtidig være den bedste måde at forsvare min aktuelle 3. plads”

Der er som altid garanti for fantastisk og intens ræs når Frederik og resten af feltet sætter sig i racerbilerne på Padborg Park. Og denne gang vil det blive i lyset af den, forhåbentlig synlige, nedgående sol. Formel Ford skal køre, 2 heats, det ene kl. 15.35 og det andet kl. 18.50. Og derefter bliver der blændet op for race i natten, med bl.a. Dansk Supertorisme, opvisning med Formel 1 bil og de små rappe Legend Cars.

Fremtiden for Frederik Vesti?

Allerede nu, inden de sidste løb er afviklet, er man i Vesti-lejren begyndt at se på næste sæson. Det er ingen hemmelighed at penge er en vigtig faktor i denne sportsgren, Så derfor er det altafgørende med gode sponsorer.

En ting er sikkert - det kommer til at gå rigtig stærkt til næste år. Både i bilen og på sponsorsiden. Der er masser af nye ideer til at få eksponeret sponsorerne endnu bedre.

Det er endnu ikke besluttet, hvilken klasse Frederik skal køre i, men der er muligheder i både Formel Ford, og i Formel 4. Så nu må tiden vise, hvad det ender med.