64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 23. August 2016

Frederik Vesti vil have mere

Efter en fantastisk weekend på Ring Djursland, med to førstepladser, er Frederik mere end klar til at vise det ikke var en tilfældighed. Handsken er kastet…!

Efter en weekend hvor Fredrik fik sat en tyk streg under sine evner og sit store talent, er der også god grund til at tro, at han kan gøre det igen. Det sidste halve års konstante arbejde med alle aspekter, begynder for alvor at give bonus. Alt har været bragt i spil, for at nå dertil hvor Frederik er i dag. Hver uge er fyldt med hård fysisk træning, motorisk træning, mentaltræning og simulatortræning. Den fritid der er i overskud bruges ofte på værkstedet, for at forbedre bilen og lære at skifte alle dele, så han kender bilen ud og ind.

Konkurrenterne inspirerer Frederik

Den tid der bruges mellem løbene handler altid om forbedring. Både på den lange bane, men også i forhold til næste løb. Og her er videooptagelserne fra bilen en kæmpe hjælp for Frederik. Her kan han analysere sin egen kørsel, og se hvilke ting der er gjort rigtigt, og hvor han kan forbedre sig. Han bruger også videooptagelserne til at se hvordan konkurrenterne kører, i deres interne kampe. Noget der er en stor kilde til inspiration for Frederik. Man skal altid kende sin modstanders styrker og svagheder. 

Grand Prix Danmark

I den kommende weekend er der lagt op til en kæmpe fest på FDM Jyllandsringen. Her er det meste af dansk banesport samlet til en fantastisk løbsweekend, og Formel Ford er stadig en af de mest attraktive klasser. Det er racerløb i ægte racerbiler, og med nogle af Danmarks dygtigste racerkørere. Frederik har en klar plan om at han vil stå øverst på podiet igen. Og helst i alle 3 heats.

Der er god tv-dækning af weekenden, fulde tribuner og masser af eksponering for sponsorer og teams. Men vil du have den ultimative oplevelse, så skal du indfinde dig på Danmarks største racerbane i weekenden og se løbene live.