64
64
64
64
64
64
64
64

NYHED - 15. August 2016

Vesti sejrer på Ring Djursland

Sejr er en fantastisk følelse. En følelse man bare ønsker mere af. Og Frederik Vesti har også tænkt sig at følge op på weekendens succes.

Næsten alt var perfekt.

Som skrevet tidligere, så var sommerpausen ikke blevet brugt på bare at ligge ved poolen. Frederik har været meget ihærdig med at passe sin fysiske træning og har fået kørt en del i simulatoren. Han har også arbejdet meget med det mentale og fået testet Formel 4. Det gav pote på Ring Djursland, hvor Frederik ankom til banen fredag, fuld af fortrøstning. Og her blev der socialiseret med teamet, der var glade for igen at være samlet. 

Lørdag var dagen hvor det gik løs, først med træning, siden med tidtagning, og derefter et enkelt heat. Søndag blev der kørt to heats, og lad os sige, at næsten alt forløb perfekt i denne weekend. Det blev til to 1. pladser og et enkelt heat, hvor Frederik desværre måtte udgå. 

Et dygtigt team er den halve succes.

Lørdagens to træninger forløb planmæssigt, med Frederik helt fremme. Fokus var ikke på den bedste tid, men mere på at få det hele til at fungere optimalt. Under dagens tidtagning blev det regnvejr, og det bekom Frederik rigtig godt. Han startede langsomt ud, fik varmet dækkene godt op, og langsomt blev tiderne bedre og bedre. Flere af konkurrenterne kørte af banen under tidtagning, hvilket understreger at der blev kørt til grænsen. Frederik satte dagens 2. bedste tid, og følte at den sidste omgang var perfekt, så han pressede alt hvad han kunne, med det resultat at han også kørte af banen, og skadede bilen en smule. Med kun godt to timer til første heat, fik teamet travlt. De nåede at få bilen klar, og fik lavet opsætning så godt, at Frederik førte fra start til mål. Første sejr for teamet og jublen var stor.

En søndag med op- og nedtur.

Søndag skulle Frederik forsøge at gentage succesen, og gerne to gange. Første gang lykkedes missionen, efter en lang og flot kamp med sin gode ven Christian Rasmussen, kørte Frederik først over stregen, til teamets hyldest.

3. heat så også lovende ud, indtil næstsidste omgang. Her lå Frederik nr. 3, og havde godt fat i de to forreste. Men midt i et sving flækkede fælgen, og hjulet røg af. Frederik slap dog uden skrammer, og bilen ligeså. 

Men alt ialt en fantastisk weekend der viser, at nu er vi der hvor vi gerne vil være. Vi kan næsten ikke vente med at komme til Grand Prix på Jyllandsringen, om små 14 dage.

“Jeg ønsker at sige stort tak til hele mit team, og alle mine fantastiske sponsorere. I gør dette muligt, og jeg er glad for endelig at kunne betale tilbage på bedste vis” (Frederik Vesti)